Citat:
În prealabil postat de costel
Norastoia, nu sunt atat de vrednic ca eu sa cunosc voia Domnului in acest caz. Dar ma intreb, daca voia Domnului a fost ca el sa vina acasa, oare asa doreste Dumnezeu sa fie el prezent acasa? Sau asa este sotul si ai tu prea mari asteptari in legatura cu el? Nu uita ca Dumnezeu indeplineste doar ceea ce ii este omului de folos, insa, sa nu uitam ca Dumnezeu ne va cere socoteala pentru tot ce ne-a dat.
|
Ce inseamna "cere socoteala"?
Sotul meu nu e asa, insa a fost sincer cu mine si mi-a spus ca asta simte, ca nu se simte acasa, ca nu stie ce vrea, ca nu are liniste nici acasa nici plecat.
Ma rog sa-si gaseasca drumul ptr ca sunt sigura ca trebuie sa fie tare greu sa nu ai liniste si sa nu stii unde ti-e casa si nici ce vrei, incotro sa te indrepti, sa nu stii ce e mai bine, sa traiesti cu un etern "Nu stiu" la orice intrebare. Il vad ca de multe luni de zile se chinuie asa, nestiind incotro s-o ia. Cand vine vrea sa plece si cand e plecat vrea sa vina. Cred ca e foarte greu si as vrea tare mult sa-si revina, chiar daca asta ar insemna sa-si dea seama ca vrea sa plece definitiv. Desigur ca as vrea ca aceasta casnicie sa continue, insa nu asa.