Si eu cand eram mica am simtit ca mama face diferente intre copii noi fiind 3. Dar nu cred ca a fost cu intentie. Pur si simplu, mamele isi iubesc copiii in egala masura numai ca uneori se intampla sa te apropii mai mult de unul dintre ei, dar asta nu inseamna ca nu te iubeste. Eu fiind cea mai mica nu eram luata in seama, purtam hainele surorii mele cu toate ca nu ne potriveam, eu mai slaba ea mai grasa, si am suferit din cauza asta. Apoi sora mea primea cadouri de ziua ei eu nu am primit niciodata cadou cand eram copil. Iar mama spunea ca eu sunt mai mica...Dar nu am urat-o, ce-i drept nu ne intelegeam bine dar am preferat sa ascult ce-mi spune si faceam tot ce voiam. Era o situatie ce trebuia s-o ocolesc decat sa incep s-o urasc. Nici acum nu ne-am intelege noi prea bine dar o las sa vb mult si bine ii dau dreptate in tot ce spune, ii raspund asa cum vrea ea sa auda etc, ca altfel cred ca ne-am certa. Dar sa stii ca parintii isi iubesc copiii dar sunt unii parinti ce nu stiu sa arate dragostea de care avem noi nevoie. Mama ne iubeste dar nu stie sa se exprime ca noi s-o simtim. Dar tu increde-te in Bunul Dumnezeu ca ea te iubeste si ca iti daruieste dragoste asa cum stie ea. Iubeste-o tu si mai mult, arata-i tu dragostea adevarata si cum trebe sa stii sa iubesti. Nu stiu ce varsta ai dar cred ca esti foarte doritoare de dragoste din partea mamei tale, vrei s-o simti. Dumnezeu le randuieste pe toate la timpul potrivit. Poate ca vei primi acea dragoste din partea altcuiva...
|