Subiect: BINECUVANTAREA
View Single Post
Vechi 04.07.2008, 12:00:17
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56
Citat:
Īn prealabil postat de ancah
Ce bine de cei, care pot privi atat de clar in sufletul unui om pacatos. Probabil ca ati depasit starea de pacatosenie si acum Dumnezeu v-a umplut de har. In cazul acesta rugati-va si pentru mine, pacatoasa.
Nu cred ca si repet, nu cred, ca cineva a depasit starea de pacatosenie asa cum presupui tu cu sinceritate. De rugat , e foarte bine a face unul pentru altul, invatand din pildele Mantuitorului nostru IISUS HRISTOS, invatand din patimile ce El le-a suportat, atatea palme, scuipari, vorbe de ocara. Insa noi cei in pacat si un punct si o virgula ne deranjeaza si atunci cu ce suntem mai vrednici unul fata de celalalt, cand purtam ura si ranchiuna in suflet! DOAMNE IISUSE HRISTOASE,MILUIESTE-MA PE MINE PACATOSUL ! +
cristiboss 56, imi pare rau daca asa ai inteles. Nu era vorba de ura, in niciun caz!
Am crezut ca o atentionare o va ajuta pe colega de forum sa inteleaga felul in care raspunde celor care se silesc sa scrie mesaje frumoase spre folosul tuturor. In plus m-a deranjat ff tare opozitia ei fata de cei care au cerut ajutor. Este o oponenta inversunata a milosteniei. Am purtat si corespondenta pe MP pe aceasta tema, dar fara folos. Nici macar teoretic nu accepta milostenia. Iata deci de ce am scris mesajul de mai sus, pe care l-a citat Mirela.
Iar pe tine, cristiboss te rog sa ma ierti, ca te-am deranjat cu acel mesaj, si poate si cu altele adresate acestei persoane. Doamne ajuta!
Reply With Quote