auzi mai vsovi-ulica , mai lasa-ma cu ecumenismele tale ... daca era o scrisoare pentru nu stiu care parlamentar trebuia sa il numeasca cu " domnule parlamentar " si atata ... nu avea ce sa caute denumiri de " mare maestru al marii loje masonice " intr-un act oficial al patriarhiei ... dupa ecumenisti ca dumneavoastra este probabil acceptabil denumiri de astea eretice in gura unui ortodox , dar eu nu sunt de acord ... eu nu as putea sa vad vre-un sfant parinte sa aiba in gura lui astfel de denumiri ... un sfant l-ar fi numit cu " mare inselat al marii inselaciuni masonice " ... dar acuma , in locul sf parinti , ati ajuns sa invatati voi , ecumenistii ... si scrie si tu texte mai mici , ca obosesc sa vad asa texte de mari , in care nu spui nica decat pareri personale ale tale ... mai da si tu exemplu de sfinti care sa iti sustina parerile ... ca asa cu mintea noastra ne ratacim precum ecumenistii ... deci aia de mai sus nu e o simpla scrisoare de multumire cum insinuezi tu , ci este o recunoastere a masoneriei in mod oficial de catre patr romana sub conducerea unui recunoscut mason : daniel cu gradul 33 , daca nu stiai ... de atata timp cat citesti netul nu ai aflat inca ca daniel a fost recunoscut in mod public ca mason chiar de catre masonii insisi ?
spui ca magarului trebuie sa ii spui magar , si cainelui caine , nu ? dar ereticului nu trebuie sa ii spui eretic ? ha ? deci cum de il numeste mare maestru pe un mason ? un mason este maestru ??!!??!! dupa tine poate ... dupa mine si dupa sf parinti , mason = eretic , inselat , si nici decum mare maestru ... si de ce ii mai spune si mare ??!!??!! o fi vre-un sfant , poate si nu stiu eu ??!! eu nu cred ... daca ii spunea mare inselat avea dreptate , dar ii spune mare maestru ... asta mai lipsea , sa fie seful masoneriei mare maestru la ortodocsi ... hai ca te las , ca esti de rasul curcilor , nu mai ai ortodoxie in tine ... te-ai ecumenizat cu totul vad ca ... te-ai dat la moda saracul de tine ... asa ca mai vsovi-ulica , faptul ca sunt din bor asta nu inseamna ca recunosc si ereziile din bor ... este o diferenta pe care multi nu o fac ... de ce ? pentru ca pentru multi , a fi ortodox se rezuma daor la a fi botezat si cununat ortodox si sa fii prieten cu toti demonizatii ...
salutare mare sef al ecumenismului , mare vsovi ...
|