Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
daca nu vroia sa jigneasca trebuia sa ii spuna numai " domnule parlamentar " cutare cutare , multumim de cutare ... iar in final putea sa ii aduca la cunostinta domnului parlamentar si ca bis ortodoxa nu e de acord cu masoneria ... in schimb este adopta autodenumirea de " mare maestru " pe care si-o dau masonii ... cam ecumenista afirmatia , nu credeti ?
|
asha-i mai Rafaele precum zici... ce sa te mai contrazic...
eh daca ash fi shi eu mare ecumenist cum au fost sfintzii parintzi la cele 7 soboare ecumenice... dar e vorba de pan-ecumenismul eretic care nici macar nu e masonic ci doar seamana cu ecumenismul masonic... ci iata ca e unul mai rau ca la masoni... i-ash zice pacatosheniecumenismul eretic shi inhaitat cu duhul rau din vazduh... unde tzi-am zis ca gLumeail e mare arhicon ce shi-a facut o carte perfect dupa canoane ca sa osandeasca shi sa eticheteze shi sa aiba naivul la ce sa se inchine... e ca o biblie dar eretica... canoniada eretica... caci sfintzii parintzi au spus adevarului pe nume ca sa Mantuiasca shi nu ca sa osandeasca dar am intzeles... dumneata mai mult gLumeshti ...
Rafael:
"salutare mare sef al ecumenismului , mare vsovi ..." eu: :D
dar sa-tzi raspund la salut: Asha-i mai Rafaele cum spui dumneata... shi te binecuvantez shi-tzi multzumesc ca ai facut efortul sa ne luminezi...
deci Masoneria e rea... e cum sa nu fie rea... dar e ceva mai rau ca ea... rautatea fiilor din casa lui Israil... shi asta se trage de la akedie, shi mandrie... de la piliqq-ul alintat al curiozitatzii... shi i se va arata chipul antihristului printre shtiri gadalandu-l sa il incante shi in acelashi timp il inchina la satana shi la suicid public... ca e mare clovn shi circar... deci artist... indragostit de ranjetul fetelor ce ranjesc catre tine... ca sa te crezi in runte sau la dreapta... dar e dreapta celui rau... ca pe Hristos nu l-au cunoscut... nu ma refer la tine ci la raul ce vine... 92x???:(:(