Subiect: BINECUVANTAREA
View Single Post
Vechi 04.07.2008, 17:51:41
ancah
Guest

Implicit

cristiboss56: vad ca indemni la toleranta, dar toleranta nu este ortodoxa, caci nu il poti iubi pe fratele tau si sa il sustii in acelasi timp in ceea ce face gresit.
In schimb nu este ortodox sa te duci si sa-l certi pe cel care nu-ti este frate; pe acela il vei ingadui. Asa stiu eu.
Nu mi-ar fi trecut prin cap sa spun ceva, daca nu consideram ca vorbesc cu un frate/sora. Si apoi nu pe mine personal m-a deranjat, ci pe cei care au postat si au muncit pentru postari; precum si pe cei, care au venit si au cerut ajutor si pe care prin afirmatiile facute, i-a pus intr-o situatie delicata; i-a influentat si pe altii sa se retina de la a face un gest de omenie. Cu alte cuvinte s-a manifestat impotriva milostivirii. Este crestineasca si mai ales ortodoxa o astfel de atitudine? Nu este, dar daca tu esti de acord, cristiboss...
In plus eu m-am referit doar la cele scrise, caci persoana in cauza imi e total necunoscuta; este numai un nume printre alte mii de nume de pe forum.
Voi doi insa, scrieti despre mine ca si cand m-ati cunoaste personal; De unde stiti ce e in inima mea? Ma simt aproape obligata a va intregi lista pacatelor mele, ca sa nu credeti cumva ca numai pe cele enumerate le am. Totusi atata stiu, ca a nu fi indiferent la suferinta altuia este ortodox.
Oare ce frate sau sora intru Hristos evita sistematic sa Ii scrie Numele Lui si al Maicii Domnului? Poti sa-mi spui, cristiboss? Si in ce masura ma mai pot considera sora/frate intru credinta cu cineva, care se manifesta exclusv negativ in probleme de viata discutate din punct de vedere ortodox? Voi cere sfat duhovnicului meu in aceasta problema, caci credinta pentru mine nu este numai subiect de discutie.
Imi cer iertare fata de toti.
Reply With Quote