Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Vorbiti de "limpezimea doctrinei adventiste". Dumneavostră luati drept limpezime ceea ce v-au oferit altii. Ati incercat să priviti dincolo? Să le cercetati rădăcinile? Atunci probabil ati fi aflat că aceste "doctrine" nu sunt deloc limpezi, ci sunt obscure, satanice si hilare. Sunt doctrine care s-au schimbat de la o generatie la alta, in functie de vremurile acestei lumi si de nevoile sectei. Cum poti să ai incredere in valabilitatea unor doctrine dacă nu studiezi originile lor si autoritatea morală si biblică a indivizilor care le-au formulat?
|
Nu ma intereseaza cine a formulat aceste doctrine. Nu am incredere in oameni. Eu, pur si simplu, am verificat indelung punctele de doctrina ale adventistilor. Erau unele puncte care nu-mi conveneau. Unul din aceste puncte a fost cel referitor la sfintenia zilei a saptea a saptamanii. Am mai spus acest lucru: pentru ca nu vroiam sa fiu mai cu mot decat altii (aproape toti crestinii se inchina in ziua intaia a saptamanii) am cautat argumente care sa-mi arate ca este gresit ce cred adventistii. Am cautat materiale de tot felul pe la alte confesiuni (baptisti, catolici, ortodocsi, etc). Dar degeaba. Sfanta Scriptura ma invata ca ziua a saptea este o zi pe care Dumnezeu a binecuvantat-o si sfintit-o pe vecie. Acesta a fost doar un exemplu despre felul cum am verificat doctrina adventista.
Daca dvs. considerati ca doctrina adventista este gresita, puteti foarte usor sa demonstrati acest lucru cu Sfanta Scriptura. Nu aveti nevoie de povesti (pe care le numiti istorie) si filmulete defaimatoare.