View Single Post
Vechi 05.07.2008, 21:18:14
mariann mariann is offline
Banned

Data înregistrării: 21.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Mat.18.18 Adevărat grăiesc vouă: Oricâte veti lega pe pământ, vor fi legate si in cer, si oricâte veti dezlega pe pământ, vor fi dezlegate si in cer.
La fel si Matei 16.18 Si Eu iti zic tie, cã tu esti Petru si pe aceastã piatrã voi zidi Biserica Mea si portile iadului nu o vor birui. Si iti voi da cheile impãrãtiei cerurilor siorice vei lega pe pământ va fi legat in ceruri, si orice vei dezlega pe pământ va fi dezlegat in ceruri
Am cautat sa inteleg corect aceste versete. Asa ca am urmarit lucrarea si invataturile apostolului Petru (Faptele Apostolilor, cele doua epistole). Am vazut ca apostolul Petru nu si-a permis sa lege sau sa dezlege fara ca sa implineasca voia lui Dumnezeu. In schimb, preotii nostrii pamantesti isi atribuie puteri nelimitate si fac legari care nu plac lui Dumnezeu. De exemplu: de ce isi permit preotii pamantesti sa oficieze casatoria intre persoane divortate? Stim ca singurul motiv de divort este adulterul. "Eu insa va spun ca oricine isi lasa nevasta, afara de pricina de curvie, si ia pe alta de nevasta, preacurveste; si cine ia de nevasta pe cea lasata de barbat, precurveste"(Matei 19:9).

Ce facem? Ne folosim de doua versete din Biblie ca sa incurajam curvia sau alte pacate? Si numim asta preotie.
Reply With Quote