buna tuturor. am lipsit cam mult de pe aici,simteam nevoia sa revin.cu privire la acest subiect...fatarnicie poate exista oriunde nu numai pe site-urile acestea matrimoniale,sau matrimonial-ortodoxe...de e. cunosc pe cineva (barbat) care are o colectie impresionanta de carti bisericesti,toate filocaliile, carti si nume grele,carte semnata si cu mesaj de la Parintele Cleopa special pt. el, dar moral, zero!!!!!!!!!!!!!...fatarnicie.,.asa ca chiar nu mai stii incotro sa te indrepti ca sa gasesti pe cineva cu care sa poti intemeia ceva stabil.cei care suntem singuri unde oare sa ne aflam jumatatea? caci nimeni nu se inghesuie sa-ti faca cunostinta cu nimeni, la sf Sf. Liturghii se fac biserici-bisericute...chiar te simti stingher ca nu esti bagat in seama...cum sa cunosti la biserica? ca doar nu te duci la slujba sa faci ochisorii roata pe acolo,nu? iar cu site-urile acestea...nu am incredere,sincer. asa ca singura solutie viabila ramane cea cu ,,Rabdare, rabdare, rabdare,, pana cand imbatranesti, te imbolnavesti, si tanjesti dupa un suflet de om, ramanand cu regretul amar ca ai un suflet mare si foarte multe de oferit spiritual.asta este societatea noastra, astia suntem noi, asa am devenit. si chiar e o chestie pe care o traiesc, si nu mai sperati in ,,fat frumos, sau in povesti cu spiridusi,,...nu exista.
|