View Single Post
Vechi 06.07.2008, 12:23:12
elena1974 elena1974 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 27.05.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elena1974
Buna tuturor, ma confrunt destul de des si eu cu aceasta problema.Ceva vreme in urma am cerut sfatul uni preot, care mi-a spus ceva de genul ca motivele ar fi oboseala, stresul dar mai ales slabiciunea umana si ca avem parte de aceste momente pentru a intelege mai bine pe semenii nostri care trecand prin aceste perioade de slabiciune sa ne fie mai usor sa-i intelegem si sa nu mai judecam.
Doamne ajuta

Daca gasesc email-ul trimis de preot o sa ti-l reproduc.
Desi exista si anumite confuncturi exterioare favorizante (oboseala, stres, nemultumiri sau neimpliniri), ni se cade sa consideram ca astfel de atitudini au cauze interioare. Un lucru ce poate fi foarte folositor este sa ne implantam in minte si in inima ca firea omeneasca este slaba si neputincioasa. SI asa cum eu am slabiciunile mele, fiecare are slabiciunile lui, din care ies apoi rautatile samd. Acest gand ne da cu timpul o intelegere fata de neputinta omeneasca si ne face nu sa judecam oamenii sau sa ne suparam pe ei, ci sa-i intelegem in neputinta lor si sa com-patimim cu ei. Si atunci harului lui Dumnezeu vine in viata noastra. Pentru ca harul lui Dumnezeu pentru aceasta vine: cand vede iubirea pentru aproapele, al carei temei este tocmai aceasta atentie si intelegere a neputintei aproapelui.

Domnul sa va ajute.
p.iulian

Dupa cum vezi am gasit mesajul parintelui
Reply With Quote