View Single Post
Vechi 06.07.2008, 17:54:35
mariann mariann is offline
Banned

Data înregistrării: 21.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de matad
Marian ,trebuie sa raminem obiectivi si sa intelegem ca fiecare din noi ,care am gasit o cale de a ne intoarce catre Dumnezeu ,chiar prin doctrina unei bisericii,va fi foarte foarte greu sa ne schimbam opiniile dupa aceea .Fiecare credincios isi va afirma dupa aceea credinta ,in baza a ce a invatat si asimilat.
Este foarte clar ca nu vei putea arata ca ce ai studiat tu personal ,este un adevar in fata unui ortodox ,pentru simplul fapt ca nu e conform invataturii lui.
Sunt de acord cu ce spui. Si eu am fost ortodox iar toata familia mea este ortodoxa in totalitate. Am si un prieten preot ortodox. Le respect credinta. Intru in biserici ortodoxe cand sunt invitat la anumite evenimente si nu comentez ceea ce se intampla. Nu-mi place sa vorbesc neintrebat.

Pe acest forum este cu totul altceva. Sunt doar niste discutii pe care nu eu le-am provocat. Si am intrat mai mult pe topicuri gen "Secte si culte" unde se spuneau o sumedenie de neadevaruri (mi-am mai bagat nasul si pe alte topicuri si nu cred ca am facut bine). M-a deranjat multimea de neadevaruri care se spun despre "secte". Daca-si vedeau de teologia lor, nu aveam nici o treaba.

In rest, imi doresc sincer sa ne intalnim cu totii in Imparatia Domnului Iisus Hristos. Avem acelasi Tata Ceresc care ne iubeste pe toti.