Citat:
În prealabil postat de mariann
Si am intrat mai mult pe topicuri gen "Secte si culte" unde se spuneau o sumedenie de neadevaruri (mi-am mai bagat nasul si pe alte topicuri si nu cred ca am facut bine). M-a deranjat multimea de neadevaruri care se spun despre "secte". Daca-si vedeau de teologia lor, nu aveam nici o treaba.
|
Ce neadevaruri am spus Mariane?Ca e normal sa cinstim icoanele?Ca o supraveneram pe Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu?Ca ne facem semnul Sfintei Cruci?Ca avem cele 7 taine?Ca ai nostrii conducatori nu ne-au mintit niciodata in legatura cu Parusia?Ca White v-a mintit cat a putut?Ca sunteti milenaristi?Ca va tineti de litera Bibliei fara sa cunoasteti Sfanta Traditie? Si culmea nesimtirii mai aveti curajul sa afirmati ca a-ti fost ortodocsi,insa voi habar n-aveti ce e ala Crez sau ierurgie.Topicurile care le-am infiintat eu si alti prieteni de-ai mei,aici la secte si culte,sunt pt a ajuta si lumina ortodocsii nestiutori despre voi,despre istoria voastra(cum a-ti aparut voi pe harta cultelor),despre ereziile voastre(ca doar va trageti din Calvin,taticul vostru)si despre modul vostru de gandire si comportament.Si cum adica nu aveai nicio treaba?Adica ai venit sa ne inveti pe noi cum sta treaba cu adevarata credinta?Sau ce?Sunt zeci de intrebari la care voi sectantii,nu aveti raspuns,si nu veti avea niciodata.Foarte frumos a vorbit s-ovidiu si vsosvi si au incercat sa va explice cate ceva,insa voi a-ti ramas tari la cerbice ca toti sectantii.A-ti venit pe acest forum sa ne invatati pe noi teologie?Ce teologie?Arhiconica?N-avem nevoie,ca ne pierdem sufletul ca voi.O stim foarte bine,insa noi nu o punem in aplicare,noi o combatem.Daca tot v-ati gasit 2 adventisti p-aici,imprieteniti-va bine,si duceti-va fratilor pe un forum d-al vostru.Primiti-l in inima voastra pe Isus(magar) acolooo,nu aici.