Citat:
În prealabil postat de cozia
Diana, mai nou si daca stau acasa si cresc copii , diavolul care nu doarme gaseste si cu ele metode de dezbinare si divort...vad sute de cazuri in jurul meu...de regula le introduce invidia in suflet pentru cariera pe care o are barbatul si la care ea nu are acces iar de aici aceasta patima sufera in scurt timp metamorfoza in dispret si ura pentru existenta ei de "sclava" in casa si de aici pina la separare, deseori cu politia si scandal, si divort de regula nu mai este mult.
...iar paradoxul cel mai mare este ca femeile nu stiu ce fac, nu realizeaza ca aceste nebunii si patimi sunt implantate artificial in ele, sunt ca o inseminare artificiala a RAULUI CARE FACE PUI
...nebunie in care nu realizezi ca barbatul ca sa tina casa munceste pe rupte, se injoseste si este poate zilnic umilit pina la transpiratie... si el saracul poate de rusine nici nu povesteste si tine in el, iar la venire sotia il ia de odihnit si relaxat..si cu cariera stralucita, iar ea chipurile o slujnica in casa
Eu unul nu am vazut prea multe cazuri in care ei amindoi muncind nu se ajuta si acasa cu trebuirle. Chiar am prieteni, soti care muncesc de rup la treburile casei, rareori ii vad stind degeaba si nu este gluma
|
ai dreptate Cozia, se poate si invers, doar ca sunt putine cazuri in care femeia sta acasa sa creasca copiii, sau poate nu cunosc eu, dar cel putin la mine in familie nicio femeie nu a stat acasa decat cei 2 ani...si cam asa am vazut si alte cupluri casatorite
nu stiu ce sa zic, dar cum a mai spus cineva pe forum, nu mai stiu cine :D, o femeie trebuie sa se gandeasca ce vrea, cariera sau familie...iar cine reuseste sa le imbine pe amandoua...bravo lor