Subiect: si eu....
View Single Post
Vechi 07.07.2008, 15:40:34
7th_Brigade_TzHL 7th_Brigade_TzHL is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.03.2008
Implicit

Asha sunt persoanele pe care le vei intalni pe acele site-uri:

Solomon 7
10. Si iata o femeie il intampina, avand [color=red]infatisare de desfranata[/color] si cu [color=red]prefacatorie in inima[/color];
11. [color=red]Apriga[/color] si [color=red]de netinut in frau[/color], [color=red]picioarele ei nu se mai odihneau in casa[/color];
12. Cand in casa, cand afara, [color=red]stand la panda langa orice colt[/color].
13. Ea il apuca si-[color=red]l saruta[/color] si cu o cautatura obraznica ii zise:
14. "Trebuia sa [color=red]aduc jertfe de pace[/color]; astazi am implinit fagaduintele mele;
15. Pentru aceasta am iesit in intampinarea ta, ca sa te caut si iata ca te-am gasit.
16. Cu scoarte am gatit [color=blue]patul meu[/color], cu asternuturi de in din Egipt,
17. Cu miresme am stropit [color=blue]patul meu[/color], cu mir, aloe si chinamon.
(...)
24. Si acum, fiule, asculta-ma si ia aminte la cuvintele gurii mele!
25. Inima ta sa nu se plece spre caile ei si nu te rataci pe potecile ei,
26. Caci ea a ranit pe multi si pe foarte multi i-a omorat.
27. Casa ei sunt caile iadului, care duc la camarile mortii.

Mai exact... pe acele site-uri vei gasi persoane care nu au mintea deschisa spre relatii normale in care oamenii se intalnesc la un suc sau ies la o plimbare pt a construi o relatie de cunoastere in vederea casatoriei, ci vei gasi acolo indivizi si individe care sar peste etape, care atrag spre pangarire in relatii premaritale.

Standardele de moralitate de pe acele site-uri cred ca is tot asha de ridicate ca in vremea greciei antice si in vremea orgiilor in cinstea zeilor.
Reply With Quote