Din cate imi aduc aminte, silverstar, tu ai inceput totul, cand doreai sa-i spui lui Laurentiu,personal, ce-i rezerva viitorul, iar el a refuzat. Asa ca nu mai da vina pe bietul baiat ca e obsedat de tine! El, cred ca are 20 de ani; fata de 56 sau pe aproape, este totusi "o mica mare diferenta", nu crezi? Si de ce te simti tu mereu cu musca pe caciula tot nu pot pricep, pt. ca Laurentiu nu a dat nici un nume deci la fel de bine putea fi vorba si despre mine, pt. ca nici mie nu-mi convin unele lucruri si ma revolt. Stau si ma intreb daca atitudinea asta o ai si fata de elevii tai, caci in acest caz cum apare unul care nu-ti impartaseste ideile, ceri directorului sa-l excluda din scoala, nu? De fapt ingaduinta ta ai dat-o unui baptist, asa ca nu mai era loc si pt. un adevarat ortodox. Te-ai revoltat grozav cand negroponte a cerut ceea ce ai cerut la randul tau in acest topic:stergerea lui Laurentiu! Nu ti-a cazut bine, nu, caci ai sarit ca arsa? Apoi negroponte, ca un adevarat crestin, si-a cerut iertare; deci astept scuzele tale fata de Laurentiu, desi s-ar putea sa fie prea tarziu( in caz ca administratia ti-a ascultat S.O.S-ul si "te-a scapat" de el. Sa dea Dumnezeu sa nu fie asa!
|