Citat:
În prealabil postat de dragomirna
Citat:
În prealabil postat de ginutzzza_dolce
[color=red]Salut! Am si eu o problema ...sunt cu un musulman de vreo 6 luni pe care il iubesc si el ma iubeste foarte mult ...vrea sa ne casatorim si eu sa trec la religia lui si nu stiu ce sa fac...eu sunt de parere k exista decat un singur D-zeu ...dar nu stiu! Sincer il iubesc si nu as fi crezut vreodata sa ajung sa fac asta dar simt k suntem facuti unul pt celalat! daca este cineva care imi poate spune mai multe despre asta astept...in concluzie m`ar interesa sa stiu daca este pacat sa ma convertesc la o alta religie!!! multumesc
|
E pacat! Si e de regretat daca nici macar nu-ti cunosti religia, care presupun ca e Ortodoxia... Te minti crezand ca avem acelasi Dumnezeu cu musulmanii! Domnul a zis sa nu primim minciuna in numele iubirii, de orice natura ar fi aceasta (ecumenismul e tot ceva de genul)... Iubirea dintre voi, atat timp cat nu este binecuvantata in Taina Nuntii dupa Traditia Ortodoxiei, este doar o iubire patimasa... Esti intr-un mare pericol! Nu renunta pentru un om, la Dumnezeu care Si-a dat viata pe Cruce pentru tine si pentru noi toti care suntem si incercam sa traim precum crestini-ortodocsi, in Adevar - care nu este decat unuul singur! Cel mai intelept este sa te folosesti de experienta ta si sa incerci sa cunosti mai multe despre religiile voastre, si o sa vezi ca sunt diferente ca de la Cer la pamant... Si de baieti e plin pamantul, Dumnezeu trebuie sa fi pastrat si pentru tine un ortodox. :D
|
:dontgetit:multumesc foarte mult pt raspuns! voi incerca sa tin cont de ceea ce mi-ai spus...am stat putin de vorba cu el despre asta si mi-a spus ca femeia trebuie sa urmeze barbatul...cat despre voal am stat de vb cu el si mi-a zis ca eu aleg daca vreau sa il port sau nu! a si inca ceva ce mi-a zis sa nu fac: sa nu mananc carne de porc :p:p in rest ...trecerea asta la alta religie imi da mult de gandit ...parca daca as face asta as pierde o parte din mine! mai ales ca familia mea nu stiu daca va accepta asta sau daca o va accepta asta foarte greu !!