View Single Post
Vechi 08.07.2008, 09:34:06
Ioan7 Ioan7 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.06.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat
Citat:
În prealabil postat de Noesis
Sunt de acord cu Ioan7. Patriotismul este bun, dar ce ar fi sa-l trecem si prin filtrul gandirii si sa renuntam la limba de lemn (gen "fara el romanii nu existau astazi" "a aparat intreaga crestinatate" etc) si sa renuntam si la romantisme inutile.
ce trist sa spui asa ceva. ce-ar fi sa ne imaginam pe vremea aceea si nu bine mersi in fata calculatorului, astazi, emitand judecati cu pretentii obiective. are romanul o vorba: dupa razboi, multi viteji se-arata!
Mirelat, afirmatie ta e destul de subiectiva. Era mai greu de trait in secolul XV, in comparatie cu ziua de ani? Probabil, insa nu e valabil pentru toti. Totusi, cred ca, de cele mai multe ori, un calculator poate fi mult mai primejdios decat o sabie.
Recunosc ca viata noastra este destul de anosta de cele mai multe ori. Insa sta in mainile noastre sa ne`o facem ceva mai condimentata. Eu unul am chef de o revolutie, chiar ma gandesc cu ce mi`as putea baricada strada cat mai repede. Daca mai e cineva care sa mi se alature, il astept cu drag.
Multumesc!
Reply With Quote