View Single Post
Vechi 08.07.2008, 12:35:37
alexandra28again alexandra28again is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.07.2007
Locație: aaaaa
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgeval
Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
mai toti domnitorii au luptat pentru tara.de ce nu sunt toti sfinti atunci?A-ti apara tara bine,te face un bun conducator,dar nu si un sfant.
poate il vad si pe Basescu maine poimaine pe zidurile bisericii,daca dam de vreo navala musulmana,ceea ce este foarte posibil.
Mi se pare deja extremista parerea ta, ai auzit tu ca oamenii din ziua de astazi sa zica despre Basescu "Sfantul". Am o postare anterioara in care am subliniat ca acum 500 de ani moldovenii il socoteau pe Stefan- Sfantul. Ca sa intaresc aceasta afirmatie, iata un text din Grigore Ureche : "Iara pe Stefan Voda l-au ingropat tara cu multa jale si plangere in manastirea Putna, care este zidita de dansul. Atata jale era, de plangea toti ca dupa un parinte al sau, ca cunostea toti ca s-au scapat de mult bine si de multa aparatura. Ca dupa moartea lui, pana astazi ii zic sveti (sfantul n.n.) Stefan Voda, nu pentru suflet, ci ieste in mana lui Dumnezeu, ca el inca au fost om cu pacate, ci pentru lucrurile lui cele vitejesti, carile nimenea din domni nici nainte, nici dupa aceia l-au ajuns".
Sti,mama imi povestea cum toate strazile erau pline de oameni la inmormantarea Mariei Lataretu si cat a plans-o lumea,insa asta nu inseamna altceva decat ca a fost o cantareata iubita de oameni,precum si Stefan cel Mare.
Haide sa-ti dau un titlu de ziar : "Calugarii de la Muntele Athos: "Gigi Becali se poate compara cu Stefan cel Mare" .
"Prin ceea ce a facut aici in ultimii ani, domnul Becali poate fi comparat cu domnitorul Stefan cel Mare si Sfant, al carui nume este pomenit in mai toate bisericile sau schiturile de pe Sfantul Munte, pentru ajutorul pe care l-a dat in sustinerea ortodoxismului", a spus unul dintre calugari pentru Libertatea.
Deci daca Stefan cel Mare a fost sfant,inseamna ca si Becali este tot un fel de sfant,nu?Ca doar o zic calugarii de la muntele Athos.lol
Reply With Quote