Hai sa va povestesc ceva despre puterea rugaciunii .
E vorba despre Sf. Mina in cinstea lui va spun , pentru ca are ziua maine :
Un var de-al meu a gasit o data un portmoneu cu bani pe strada , abia l-a ridicat de jos si cel care il pierduse era in fata lui , la citeva sute de metri.
Omul s-a intors furios fiind convins ca a fost jecmanit si s-a adresat politiei .Era pe vremea comunistilor .
Varul a fost luat la militie , batut ca lumea ,i se lause toate actele , declarat hot si i s-a dat drumul cu conditia ca a doua zi sa se prezinte cu "traista" pentru arest . Zis si facut . El s-a dus acasa si a alergat la bunica lui ,o femeie oarba foarte credincioasa (imi pare rau ca nu m-am apropiat mai mult de ea) , i-a povestit intimplarea cu lacrimi in ochi tremurind de frica . Femeia a recunoscut ca nu e vinovat si i-a zis "dute in camera ta si citeste acatistul Sf MINA , si maine mai vezi tu ".
Asa a facut . Adoua zi prezentindu-se la militie cum a intrat pe usa ,i s-au aruncat actele "in ochi" si au inceput sa-l injure ,sa plece cit mai repede ,potaie ,jigodie ,pleaca sa nu te vad in fata ochilor...etc etc .
Si sarmanul meu var asa a scapat laudand pe Dumnezeu pentru ca s-a milostivit de el.
Hm ? Ce ziceti de puterea rugaciunii ? Minunat este Dumnezeu intru Sfintii Lui !
Amin!
|