Da Maria, puterea rugaciunii este imensa si mi-am adus aminte cat bine mi-a facut Dumnezeu prin Sfantul Mina. Acum 3 ani eram la un moment dat, groaznic de stramtorati, financiar vorbind.Fiind ziua de 11 noiembrie si avand in cartea de rugaciuni Acatistul Sfantului Mina, am inceput sa-l citesc, insa fara sa am in minte vreun fel de rezolvare a problemelor noastre. Pana atunci, spre rusinea mea, nu stiam ca Sfantul Mina este grabnic ajutator al pagubitilor, al datornicilor, al bolnavilor, si ca vine in ajutorul oricui se roaga lui cu credinta. Deci, am terminat de citit acatistul, fara sa am in cap vreo rezolvare a problemei. A doua zi,-mari sunt minunile Tale, Doamne!-sotului meu i-a fost restituita o suma mare de bani de catre cineva care ne era dator de 10 ani!!!, dar care din anumite motive nu a mai putut sa-si achite datoria. Noi oricum ne-am fost luat gandul de la ei de f. mult timp. Si tot in aceeasi zi,spre seara, am primit o suma de bani pt. un lucru vandut cuiva care plecase in America si nu stia cand ar fi putut sa mi-l plateasca. Atunci am facut legatura cu acatistul citit cu o zi inainte si am dat slava lui Dumnezeu pt. tot binele facut! Stiu ca nu pt. vrednicia mea mi-a ascultat Dumnezeu rugaciunea, ci ca sa-mi arate ca numai in El trebuia sa-mi pun toata nadejdea si ca ar fi trebuit sa fac lucrul acesta de mult, pt. ca nimeni nu stie mai bine decat Tatal nostru cel din ceruri cum sa ne rezolve necazurile.
Iti multumesc Maria, inca o data ca mi-ai reamintit de puterea rugaciunii si de ajutorul grabnic al Sfintilor. Cu adevarat ca "Mare este Dumnezeu intru Sfintii Sai!". Dumnezeu sa ne ocroteasca de tot raul ce vine asupra noastra! Doamne ajuta!
|