Subiect: Daca...?
View Single Post
Vechi 10.11.2006, 16:41:17
sovidiu sovidiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2006
Implicit

Domnule Bin_Adem, daca respectzi cele 10 legi date prin sf Moise este foarte bine si Domnul Iisus a respectat pe tanarul bogat care de mic se conducea dupa cele 10 porunci si a venit la El si l-a intrebat ce sa faca, si Iisus i-a raspuns cinstit ca daca vrea sa moshteneasca imparatzia cerurilor poate ca ar trebui sa-I urmeze Lui pe maideparte... Insa respectivul tanar s-a indepartat si a plecat intristat iar Domnul a grait si El deasemenea intristat catre ce-i ce-L urmau ca din pacate "Mai degraba intra o camila prin gaura unui ac decat un om "cvasi-bogat" in imparatzia cerurilor" citatul este aproximativ...
-Pana la Sf Moise nu se cunoshtea in lume chipul legilor lui Dumnezeu in scriere vadita
-Pana la Christos nu se cunoshtea in lume chipul Mantuitorului...

si apoi a mai spus ca "acolo unde doi oameni se intalnesc in Numele Meu sunt si Eu cu ei" iar de aici mi se pare ca daca cineva se inchina la acei doi oameni adunatzi in Numele Sau aceasta se traduce ca la Domnul se inchina... iar daca unul singur in pustie s-a adunat cu Duhul sfant si vine cineva de i se inchina, tot la Dumnezeu se inchina...

citatele si explicatziile sunt aproximative... si probabil stimate Bin_Adem tu ai o problema nu cu icoanele sau persoanele venerate in Biserica crestin-ortodoxa ci esti suparat ca noi nu ne adunam in aceleasi lacashuri de cult ca si voi... de ce am face-o? voi probabil doar scrietzi... noi si scriem si mai si pictam...
Reply With Quote