Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
haideti să vedem ce am "inventat" eu si ce ai combătut dumneata cu date concrete.
|
Nu ai inventat nimic frate Ovidiu,insa Marian nu vede adevarul(nu ca nu vrea,nu poate).Te lupti cu morile de vant.E bine ca ripostezi intr-un mod logic si concret pt.apararea Ortodoxiei,insa acest om nu doreste sa se intoarca la Ortodoxie,de la care zice el ca a plecat.La intrebarile mele nu a raspuns decat vag(desi mai bine tacea),la postarile tale,evaziv si pueril.Lacunele si lipsurile dinn adventism,el nici macar nu doreste sa le vada.Crede ca este de ajuns sa faca ceva fapte bune(nu ca astea l-ar mantui,ca doar merge si el ca si ceilalti neoprotestanti pe principiul sola grazia),si se considera un om schimbat,un om mantuit chiar de catre Domnul Isus(magar)pe care(cica)l-a primit in inima lui.Degeaba ii explici ca aceste fapte bune fara adevarata credinta, nu au nicio valoare,ba chiar diavolul il ajuta sa le faca(doar il are in mana).Fara Sfanta Cruce,fara cele 7 Sfinte Taine,fara preoti si fara Maica Domnului,pe care el nu le are,cum crezi ca este privit de diavol?Ca un bun prieten,desigur.De ce l-ar mai lupta cu patimile cand el si altii ca el sunt deja ai lui?El pacatuieste impotriva Sfantului Duh si acest pacat nu i se va ierta niciodata(nu ca nu vrea Domnul,ci ca nu vrea el).Deci de ce i-ar mai sta diavolul impotriva?El e deja pierdut.
Si eu l-am rugat sa se duca pe un forum de-al sau,impreuna cu altii care sunt ca el,insa se pare ca nu vrea.Lasa-l frate sa se faca de ras pe aici,si nu-i mai acorda atata atentie.