View Single Post
Vechi 10.07.2008, 09:11:48
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Ce neindemanatici sunt barbatii!!!Eu nu inteleg cum spun acesteia adesea ca iubesc,dar ca nu pot sa apropie persoana iubita de ei.Pai,prin aceasta iubire iti vine si inspiratia,nu poti pur si simplu sa pretinzi ca iubesti,simtirea insasi puternica si neinvinsa te indeamna sa faci tot posibilul pentru a apropia persoana iubita de tine.Sa faci multe lucruri marete si nebune,placut de nebune,trebuie sa mai existe o portita insuflata de persoana iubita,pentru a putea sa gasesti trucurile de care ai nevoie pentru a o seduce...din nou.Mai ales avand marele atu ca stii foarte bine despre cine este vorba,despre ce om este vorba,cunoscandu-l destul de bine in cei zece ani de convietuire.
Pe de alta parte,mai exista si inconvenientul pierderii misterului,tocmai pentru ca sotia ta stie cu cine are de-a face,poate sa nu se mai arate interesata indiferent de eforturile pe care le faci pentru a o castiga.Nu stiu,este intr=adevar o situatie dificila.
Cred ca,in primul rand ar trebui sa ai incredere in tine,aceasta se simte si atrage in acelasi timp.Depinde si de greselile si suferintele pricinuite in timpul casniciei persoanei iubite,caci noi aici am vazut doar o teorie,nu stim care a fost situatia ce a generat aceasta despartire.Bine-nteles ca este nevoie si de multa rugaciune,credinta si intelepciune pentru a pune inceput bun,caci reluarea unei casnicii apuse presupune si anumite schimbari,schimbari reale si sincere pentru a nu se ajunge iarasi in situatia de fata.Pe langa cadouri si alte tertipuri de seductie,este nevoie IN PRIMUL RAND de dovezi in care persoana dezamagita sa-si recapete increderea in cel care a dezamagit-o,dar si in ea insasi,fiindca in duritatea aparenta si nemiloasa pe care o afiseaza,sta salasluita si sensibilitatea si durerea de-a fi fost dezamagita si subestimata.
Reply With Quote