View Single Post
Vechi 10.07.2008, 14:08:18
mariann mariann is offline
Banned

Data înregistrării: 21.04.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu-s
Domnule Marian . V-a spus să vă inscrieti pe un forul administrat de o secta neoprotestanta. Dumneavoastra ati raspuns:

Citat:
În prealabil postat de mariann
Am intrat pe un forum baptist (Misiunea VoxDei). Era acolo alt sustinator al invataturilor adventiste, mult mai bine pregatit decat mine (eu sunt un simplu functionar si am doar vre-o 4 ani de studii biblice). Mi-a placut corectitudinea baptistilor. Nu erau permise cuvinte jignitoare sau alte acte de "indisciplina". Pe acel forum, respectul era la el acasa.
Buun! Acuma dacă toti sunteti pe un forum al unor sectanti ca dumneavoastra, care sustin si ei principiul Numai si Numai Scriptura , incercati sa ii convingeti pe baptistii si pe penticostalii de acolo de valabilitatea cinstirii sambetei, de inexistenta iadului ca loc de chin vesnic, de mileniul Adventist, interdictia de a consuma carne de porc si de toate celelete aspece ale sectei adventiste de care ati incercat sa ne convingeti pe noi ortodocsii.
Sa vedem ce reactie vor avea, si ei sunt eretici, si ei spun ca se folosesc numai de principiul Sola Scriptura, dar unele aspecte ale sectei adventiste le resping ferm. Sa vedem cat or sa va tina pe forum!
Sunteti curios de reactia fata de adventisti a celor de forumul baptist? Este acolo unul care impartasea principii adventiste. O alta persoana a avut o atitudine incorecta (era mic pui pe langa dvs.) fata de cel cu idei adventiste. A fost pus la punct, cu fermitate, de catre administratorul forumului. Ba mai mult, adventistul a fost felicitat pentru modul constincios in care-si pregateste expunerile.

Eu nu am intrat, inca, pe acel forum. Am prea mult de lucru cu dvs. si nu am timp.