Citat:
Īn prealabil postat de emanuel2007
voi nu ati auzit de impartasania spre osanda ? asta este o realitate , exista ...
|
Nu exista asa ceva.Si apropo,daca te-am injurat,insemna ca m-ai suparat rau de tot,nu ca sunt mandru.Tu ai dat anatemei oameni nevinovati,fara ca macar sa ai habar de canoane,fara ca macar sa citesti o carte.Sf Prooroc David spune"cu ura desavarsita i-am urat,si mi s-au facut dusmani".Eu inca sunt bland,Rafael,caci sunt om neputincios.sa te fereasc acine vrei tu de mania Domnului,ca ea este desavrsita,si s-ar p[utea sa te alegi si cu altceva decat cu o injuratura.Ceea ce spui tu despre Trupul si Sangele Domnului este blasfemie,si ai sa dai seama in fata lui Hristos.Nu o sa te judece staretul tau,nu invataturile lui,ci Hristos dupa cuvantul sau din Evanghelie.Petru a taiat cu sabia urechea celui care indraznise sa se apropie de Domnul pentru a-l prinde,exista si manie sfanta,nu suntem niste legume fara vlaga si fara vointa.Martor mi-e Domnul,ca pentru cuvintele tale,pentru blasfemiile tale,meriti mai mult decat o simpla injuratura.Si daca nu te schimbi,ai sa primesti ce meriti.