Citat:
În prealabil postat de alynnna
Ceea ce imi place cel mai mult :D:D la acest forum este ca unul pune o intrebare.Bun pana aici! Cad pe subiect unul poate doi apoi auuuuuuu vine furtuna de interese, injurii. Oare asta inseamna ortodoxia? Unde e rabdarea? Unde e blandetea? Unde e buna cuviinta? Unde este respectul fata de semen? Au oare credem ca daca suntem in spatele monitorului putem jigni, scrie exact ce ne trece prin cap?:angry::dozingoff: Atunci daca nu postam sa ajutam in durerea, problema, nestinta fartelui de ce mai scriem?? Ahh poate ca doar vrem sa ne auzim vorbind. Mai, mai cum mai uitam ca exista si un sfarsit unde toti vom da seama de cele ce le cam scriem pe aici. Ahh am uitat dar sunt bune toate ale mele semenul greseste, nu eu.???:dontgetit: Acest forum a fost odata o, oaza de liniste. Noi l-am transformat in camp de lupta. :(
|
Oaza de liniste-i tulburata de eruptile , ce unii le provoaca mai mult sau mai putin constient si apoi linistea s-asterne, dar nu pentru mult timp. Si pana la urma urmei, oaza de liniste in asta lume nu prea o sa gasim ,decat in pustie, dar si acolo, linistea-i tulburata, de civilizatia invadatoare. Oricum, acest forum este cu folos si va fi cu folos, atata timp cat va servi ortodocsiei. Si de stam bine a cugeta, nici intr o familie de trei suflete, nu-i liniste deplina tot timpul, dar aici unde cifra miilor e in continua crestere. Temperamente diferite, pregatiri diferite, induhovniciri diferite , pareri diferite ! Suntem o comunitate, o comunitate ce apartine acestei lumi, cu bunele si relele ei. Sa dea Domnul sa fim multi ani impreuna, iar la dreapta judecata sa ni se ierte si cele ce-am gresit, aicî, pe crestinortodox.ro. DOAMNE AJUTA ! +