Subiect: Forumul nostru
View Single Post
Vechi 11.07.2008, 00:09:07
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de alynnna
Ceea ce imi place cel mai mult :D:D la acest forum este ca unul pune o intrebare.Bun pana aici! Cad pe subiect unul poate doi apoi auuuuuuu vine furtuna de interese, injurii. Oare asta inseamna ortodoxia? Unde e rabdarea? Unde e blandetea? Unde e buna cuviinta? Unde este respectul fata de semen? Au oare credem ca daca suntem in spatele monitorului putem jigni, scrie exact ce ne trece prin cap?:angry::dozingoff: Atunci daca nu postam sa ajutam in durerea, problema, nestinta fartelui de ce mai scriem?? Ahh poate ca doar vrem sa ne auzim vorbind. Mai, mai cum mai uitam ca exista si un sfarsit unde toti vom da seama de cele ce le cam scriem pe aici. Ahh am uitat dar sunt bune toate ale mele semenul greseste, nu eu.???:dontgetit: Acest forum a fost odata o, oaza de liniste. Noi l-am transformat in camp de lupta. :(
Iti dau dreptate in ceea ce spui. Dar cum sa invatam noi cei mai "intempestivi" blandetea si rabdarea, daca atunci cand e cazul nimeni nu intervine?!? Mi-ar place sa vad pactic cum rezolvati voi cu blandete, intelegere si intelepciune unele situatii ivite pe forum. Veti avea, sunt sigura “de asta, inca multe ocazii. Deci nu veniti la urma ca vitejii dupa razboi, ci interveniti cu calm si dragoste de aproapele, atunci cand vedeti ca e necesar. Mi-ar place sa invat din experienta voastra. Chiar va rog, caci daca sunt mai multi care iau atitudine, poate se vor rari situatiile de criza.
Iar cei, care iau atitudine, sa aiba grija sa nu sustina, din dragoste prost inteleasa, tocmai pe cel in greseala, ci sa-i explice cum poate mai bine, ca si acesta sa inteleaga unde a gresit. In felul acesta contribuim cu totii la buna "convietuire" pe acest forum. Ar fi tot o forma de respect fata de semen, de a-l ajuta sa revina la linia de plutire. Asa sa ne ajute Dumnezeu!