View Single Post
Vechi 11.07.2008, 11:51:11
achimovjan
Guest

Implicit

Stiu ca nu se cade sa povestim vise,insa ma gandesc sa risc sa va spun ce am vista azi noapte.M-am culcat tarziu,dupa o zii obositoare,cu destula munca,si dupa ce am incercat din rasputeri sa-l faca pe un frate de-al nostru,de pe forum sa inteleaga ce vreau eu sa spun.Nu stiu cat a trecut din somnul meu,insa stiu ca la un moment dat,m-am gasit,in somn,bineinteles,cu pat cu tot in mijlocul unei Biserici mari.Era o biserica cu arhitectura basilicala,tipic romana,cum se gasesc cu precadere in Italia.cei care ati fost,poate stiti.Prea multe detalii nu-mi amintesc,insa forma basilicala,peretii de caramida mi-i amintesc.Stiu ca se canta Liturghia Ortodoxa,am auzit cel mai clar cantarea serafimica,de dinainte Epicleza.Dupa aceea,am ajuns la momentul impartasirii,si aici,o prezenta feminina,asa am simtit insa nu am vazut nimic,mi-a pus in palma Trupul si Sangele Domnului,asa cum il primesc preotii la Liturghia darurilor Mai inainte Sfintite,adica Trpul muiat in snagele Mantuitorului,sub forma painii muiate in vin.M-am impartasit,si apoi m-am trezit.
Reply With Quote