View Single Post
Vechi 11.07.2008, 14:14:11
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ancah
Daca Dumnezeu este Cuvantul, de ce nu avem respect pentru cuvant, pacatuind in mod repetat prin injuraturi? Despre pacatul injuraturilor a auzit toata lumea, nu? Sa le lasam, caci in nici un caz nu-si au locul nici pe forum, si nici in viata unui crestin. Avem suficiente cuvinte la indemana pentru a ne exprima; iar daca ne ipsesc cuvintele, mai bine sa tacem.

Iar in privinta viselor, sa fim foarte atenti, caci cele mai multe vin de la diavolul. Doar el incearca sa ne maguleasca in fel si chip, pentru ca noi vrem numai laude.
Eu nu l-am injurat,eu l-am trimis la origini,ca sa vda ca este om,nascut pe cale naturala,nu vreun supraom.Oricum,eu ma recunosc un om cu slabiciuni,cu multe slabiciuni,una din ele fiind aceia ca nu suport impostorii.Si crima este pacat,insa Stefan cel Mare si vitejii lui nu-i mangaiau pe turci pe crestet,ci ii lasu fara:).Eu sunt om,si cand vad cu cata nerusinare voerbeste cineva depsre lucruri despre acre nu are habar,blesteama oamnei nevinovati in numle unor canoane de care habar n-are,imi sare tandara.Poate voi sunteti desavarsiti,paote voi nu va maniati niciodata,eu insa da,si mai ales impotriva impostorilor.Iar despre posibilittea ca acest vis sa fie de la cel viclean,nu stiu,eu una stiu ca m-am trezit tare linistit si am multumit lui Dumnezeu ca macar in somn nu sunt huiduit pentru faptul ca vreau sa traiesc integral Liturghia,nu ca un spectacol.
Reply With Quote