View Single Post
Vechi 11.07.2008, 19:53:15
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de vsovi
tzi-am zis eu ca dai citate ingrozitor de dureroase shi de frumoase... mai achimovjan, dar nu-l mai fa nebun pe fratele Rafael ca nu de mult timp a revenit de la cei pe stil vechi in BOR... shi cazi sub focului gheenei... shi apoi cine eshti tu sa faci pe cineva nebun sau nevrednic sau prost? sa loveshti in sluga altuia? cand imi pare ca dumneata vorbeshti urat de neamul romanesc shi de ortodocsii romani adica de cei pe care Domnul ii iubeshte shi-i cinsteshte... caci sunt ai lui shi nu ai tai ca sa-i barfeshti asha murdar... 93x???:(:(
Eu cu durere ii spun om nebun.daca nu mi-ar pasa de el,crezi ca i-as mai raspunde la mesaje.Prost nu l-am facut nicodata,pentru ca nu este prost.Am zis ca este ignorant,pentru ca se pronunta depsre niste carti care nu le-a citit.Acum,ca avenit de la stilisti la BOR,bravo lui,nu stiam.Tocmai,pentru ca el a fost intr-o extrema,ar trebui sa priveasca cu ingaduita spre cei care s-au nascut protesnati sau catolici.Eu nu inteleg nimic.de ce ii uraste asa tare,cand el insusi a fost intr-o grupare schismatica.Mare dilema.
Reply With Quote