View Single Post
Vechi 12.07.2008, 10:04:15
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de marlene
Eu cred ca ar trebui sa avem o tinuta decenta...cel putin noi femeile ar trebui sa fim acoperite pe cap
Intr-adevar,daca femeia se imbraca provocator in Biserica,numai la rugaciune nu-ti mai este gandul.Par Argatu,Dumnzeu sa-l odihneasca,desi mai spunea si unele ciudatenii,in acest domeniu era as.El spunea pe sleau,daca femeilor i se vad formele in pantaloni,de exemplu,ii provoaca pe barbati,oriunde ar fii.Haica pe strada,daca ma agasesaza prea tare chestia asta,ma uit si eu pe cer,mai calc in vreao baltoaca,ma mai calca masina;),da in Biserica,spatiu ingust,n-ai unde fugii.Trebuie sa inchizi ochii,si sa zici si tu o rugaciune pt acea doamna.Sau,poate,femeile care se imbraca asa,vor sa ne faca pe noi barbatii oameni desavarsiti.Adica,sa fiu atat de plin de har,incat sa pot vedea si ofemeie goala,si sa vad in ea doar creatia lui Dumnzeu.Au fost multi astfel de sfinti,da noi astia din lume,cam greu.oricum,fratilor,nu le urati pe astfel de femei,nu le clevetiti si judecati,ca pariez ca Maria Egipteanca,cand a vrut sa vada Sf Cruce,numai decent nu era imbracata.Si Biserica este locul in care vin pacatosii,de tot felul.Eu cred,ca daca am vedea sufletele,ne-am sminti mai rau de sufltele ngre si urate ale celor plini de ura si de rautate,decat de o femeie in pantaloni,si fara batic in cap.
Reply With Quote