În prealabil postat de eclat_de_lune
Buna sa va fie inima, tuturor! E prima data cand postez pe linkul acesta cu acest nick. Am mai avut o sg interventie acum un an sau doi si de atunci va urmaresc aproape zilnic. Pentru ca sa fiu on topic, imi place sa intru pe acest forum si sa va citesc post-urile, imi place ca ati creat aici un fel de comunitate care, in ciuda unor rare diferende, lasa sa se simta mereu caldura si bunavointa chiar si pentru cei care nu isi fac simtita prezenta in mod activ si care isi gasesc aici sfaturile sau intarirea de care au nevoie. Imi mai place sa citesc,sa scriu, imi place ocupatia pe care o am, imi place sa invat,sa merg la facultate, sa ascult pe cei intelepti, sa particip la conferinte sau simpozioane, lansari de carti, sa merg la opera, sa merg in pelerinaje de una singura cu oameni care imi sunt straini, sa ma pierd prin parcurile mari. Imi mai plac: Divna Ljubojevic si Rachmaninov, hainele gen hippie, caldura bisericilor mici, clopotele bisericii de langa casa mea, Tarkovski, sa fac filme, sa fiu cu prietenii mei. Ce nu imi place? Nu imi plac slabiciunile mele, faptul ca cedez usor atunci cand sunt cu moralul la pamant si tind sa imi aprofundez si mai mult starea de rau si ca ma pierd in false dramatisme, ca nu las oamenii sa se apropie de mine; nu imi place sa merg in excursie cu parintii, si urasc momentele cand semafoarele nu functioneaza.
|