Citat:
În prealabil postat de Bin_Adem
Versetul respectiv este indemnul lui Allah cu privire la necredinciosii clevetitori, si nu ne indeamna sa omoram in stanga si in dreapta! A fost necesar acest verset pentru a-i proteja pe musulmani,impotriva celor care fac rau, si nu este adresat noua, decat in conditii similare!( asediu, chinuri, torturi).Deci acest verset si-a atins scopul la vremea sa, si se va aplica daca vom fi atacati...in rest, fara razboaie!
"Si nu este cu putinta silirea la credinta!"-Surat Al- Baqarah, versetul 256.
|
Pace tie fiul lui Adam.Eu sunt o crestina casatorita cu un musulman si cei 4 copii au crescut in religia islsmica si ceea ce tu spui ,mi-au adeverit si ei;pe vremea profetului erau considerati necredinciosi oamenii care nu aveau credinta[crestinii si evreii fiind exclusi].Dar,as vrea sa te intreb pe tine Fiul lui Adam ,ce le pot spune oamenilor din ziua de azi[musulmani] care ne cred pe noi crestinii,pagani?fetita mea cea mica[10ani] avenit zilele trecute de la scoala plangand ptr.ca ,colegii i-au spus ca mama ei este pagana? Copiii aud de la cei mari[de la parinti],de la prof. de religie .