mitr nicolae nu a fosr prins la inghesuiala , caci el a facut toata viata lui erezii de astea , asta a spus-o si par arsenie papacioc ... daca a gresit el ca a fost la inghesuiala atunci trebuiau sa greseasca toti ierarhii ca el , dar nu este asa ... pur si simplu el este un om care nu intelege ortodoxia ... acuma cativa ani il recunostea public pe papa ca este infailibil ... acest om poate sa fie ortodox oare ? eu nu cred ... insa daca sf sinod i-a mai dat inca o sansa ( nu stiu de ce ) atunci sa il mai iertam si noi inca o data , chiar daca stim ca va mai gresi si in viitor ... de ar da Dumnezeu sa se duca mai repede pe lumea cealalta ca sa scapam astfel de inovatori de astia ... nu ca acuma ar mai fi un pericol inovatiile lui , caci eu am vazut ca ortodocsii au trecut testul lui ... ma asteptam sa fie mai slaba reactia ortodocsilor referitor la apostazia lui , insa spre bucuria mea am vazut ca ortodocsii de peste tot nu sunt niste adormiti ... deci biserica este inca ferita de inovatori de astia ... iar sf sinod a condamnat fapta lui , deci inca suntem in afara primejdiei ...
|