chiar vroiam sa postez un topic nou ca sa impartasesc "lupta" mea impotriva dusmanilor.Singura cale ca sa schimbi un om este rugaciunea pentru acel om si dragostea pentru el.Crede-ma pe cuvant,am avut dusmani care chiar nu credeam vreodata ca o sa se schimbe fata de mine,pentru ca erau nenorociti de mici.Am avut dusmani tigani care imi faceau diverse probleme.Ei bine,dupa ce am lasat la o parte supararile pe care mi le faceau,m-am rugat pentru ei cu dragoste,ca sa-i ierte Dumnezeu pentru ce fac.Si vreau sa zic ca atunci cand m-am intalnit cu ei,ma luau la vorba,ma intrebau ce mai fac,imi faceau complimente,etc.De atunci nu am mai avut probleme cu nimeni.Puterea dragostei si a rugaciunii este mai mare decat orice arma.
Eu cred ca tu ar trebui sa te rogi pentru acea persoana.Mi s-a intamplat si mie ca oamenii sa-mi spuna cu asa mare tupeu ca nu imi mai dau banii datorati.Insa scrie pe undeva in Biblie ca atunci cand dai sa nu mai astepti sa-i primesti inapoi.Ia-o ca pe o plata a pacatelor tale,gandeste-te cat de mult iubesti banii,poate Dumnezeu a incercat sa te ajute prin acest mic hop al vieti tale.
Mie nu o data mi s-a intamplat asta ci de multe ori,consecutiv.Parca era un blestem.Dadeam imprumut haine si bani si lumea ma mintea pe fata,ma duceau cu vorba de pe o zi pe alta.Insa am invatat din asta.Poate ca tu nu esti prea darnic si Dumnezeu ti-a facut El singur milostenie.Incearca sa lasi orgoliul la o parte,stiu ca e greu mai ales ca ti-a spus in fata ca nu-ti mai da banii,si priveste acest ajutor ca pe o fapta buna facuta unui om rau.Caci sti ca e usor sa-i iubesti pe cei care iti fac bine,dar adevarata dragoste si milostenie este si pentru cei care iti fac rau.
Tu roaga-te,Dumnezeu te va ajuta intr-un fel.Ori sa uiti de tot,cum am facut eu,ori sa primesti banii,ori de la el,ori din alta parte.
|