View Single Post
Vechi 13.07.2008, 18:57:42
dimpels dimpels is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.07.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alexandra28again
chiar vroiam sa postez un topic nou ca sa impartasesc "lupta" mea impotriva dusmanilor.Singura cale ca sa schimbi un om este rugaciunea pentru acel om si dragostea pentru el.Crede-ma pe cuvant,am avut dusmani care chiar nu credeam vreodata ca o sa se schimbe fata de mine,pentru ca erau nenorociti de mici.Am avut dusmani tigani care imi faceau diverse probleme.Ei bine,dupa ce am lasat la o parte supararile pe care mi le faceau,m-am rugat pentru ei cu dragoste,ca sa-i ierte Dumnezeu pentru ce fac.Si vreau sa zic ca atunci cand m-am intalnit cu ei,ma luau la vorba,ma intrebau ce mai fac,imi faceau complimente,etc.De atunci nu am mai avut probleme cu nimeni.Puterea dragostei si a rugaciunii este mai mare decat orice arma.
Eu cred ca tu ar trebui sa te rogi pentru acea persoana.Mi s-a intamplat si mie ca oamenii sa-mi spuna cu asa mare tupeu ca nu imi mai dau banii datorati.Insa scrie pe undeva in Biblie ca atunci cand dai sa nu mai astepti sa-i primesti inapoi.Ia-o ca pe o plata a pacatelor tale,gandeste-te cat de mult iubesti banii,poate Dumnezeu a incercat sa te ajute prin acest mic hop al vieti tale.
Mie nu o data mi s-a intamplat asta ci de multe ori,consecutiv.Parca era un blestem.Dadeam imprumut haine si bani si lumea ma mintea pe fata,ma duceau cu vorba de pe o zi pe alta.Insa am invatat din asta.Poate ca tu nu esti prea darnic si Dumnezeu ti-a facut El singur milostenie.Incearca sa lasi orgoliul la o parte,stiu ca e greu mai ales ca ti-a spus in fata ca nu-ti mai da banii,si priveste acest ajutor ca pe o fapta buna facuta unui om rau.Caci sti ca e usor sa-i iubesti pe cei care iti fac bine,dar adevarata dragoste si milostenie este si pentru cei care iti fac rau.
Tu roaga-te,Dumnezeu te va ajuta intr-un fel.Ori sa uiti de tot,cum am facut eu,ori sa primesti banii,ori de la el,ori din alta parte.
Multumesc pentru mesajele voastre. Am sa ma rog pentru acest om...deoarece nu este singurul care se comporta drept cu mine. Am si multi dusmani, printre care si sora mea care si-a batut joc de mine si cu care din februarie 2008 nu mai vorbesc.

Am fost la un preot si a facut slujbe ca sa ne intelegem, iar dupa 3 saptamini ne-am certat foarte rau si de atunci nu mai avem contact. Ea este un om foarte nesatula de bani si increzuta si eu din contra sint opusul ei in aceasta privinta. Dupa ce in prezent nu am nici macar un loc de munca, ea isi bate joc de mine......dar asta este o alta poveste. Doamne ajuta!!!!!
Reply With Quote