Subiect: Ateismul
View Single Post
Vechi 13.07.2008, 20:14:50
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de spinu
Fratilor, desi stiu ce e ateismul ,nu pot sa inteleg in ce cred oamenii astia , in horoscop in stele ? Atunci cand ne este greu ne gandim de graba la Dumenzeu Cel Iubitor de oameni sa ne ajute, dar ei la ce sa gandesc atunci cand viata lor atarna de un fir de par? ???
Preotul Ioan Buga,din Bucuresti,are un cuvant fain.spune el:"Ateii ajung la Dumnezeu pe usa din dos".Eu cred ca pentru cei care nu cred,ajuta mult rugaciunea,si mai putin discutiile.Sf M. Ecaterina,de a carui intelepciune s-au mirat multi pe vremea ei, a reusit sa intoarca la credinta 10 filosofi elenisti,deveniti apoi mucenici.Cititi viata ei,si discutia pe care a avut-o ea cu acei filosofi. criteriul este tot al sinceritatii si al dragostei.daca un asa zis ateu este sinecr in necredinta lui,si noi sinceri si plini de dragoste in credinta noastra,Dumnezeu va vorbi prin gura noastra,si ne vom mira si noi de ce vom spune."Mantuitorul spune"nu va ganditi dinainte ce veti spune,caci vi se va da voaua cuvant si intelepciune impotriva caruia nu vor putea sta inainte toti inteleptii"(citez din memorie,deci cu aproximare)