View Single Post
Vechi 13.07.2008, 21:27:16
achimovjan
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de veilur
Citat:
Īn prealabil postat de achimovjan
Si apropo.oameni plini de ura si mandrie ce sunteti.eu am postat un fragment din Evanghelia de azi,si ce reflectie mi-a produs mie acest fragment,iar voi ati deschis subiectul despre sex.Orice as scrie pe acest forum,sunt intrebat de sex.Cica eu sunt obsedat.eu am o singura femeie si atat,in rest discutam despre alte lucruri.Cert este,fratilor ca va zgandere problema asta.Si n-are cum,pentru ca sunteti rataciti.
Asta e frate, pentru ca e cel mai frecvent pacat, de asta ne agatam de el mereu, pentru ca e pacatul care il iubim cel mai mult. Noi incercam insa sa ne lasam de el, dar tu ce faci? Tu il promovezi! :angry:
Eu am scris ce cred pe acest subiect pe topicurile deschise de altii.cred ca fiecare are libertatae sa scrie ce gandeste.In rest,am incercat sa vorbesc altceva,cu totul altceva.emanuel asta,cum ceva ma face eretic,ii da cu sexul.Ma doare in cot de el.Sincer.Mai bine si-ar gasi si el o femeie,si apoi ar fii mai putin tensionat.eu cred ca de-asta este el asa fanatic,il simt ca pe un arc tensionat.sau macar sa faca cateva floatari,oleaca de alergare,ca hormonii ii cam salta in cap.
Reply With Quote