Citat:
În prealabil postat de achimovjan
Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
deci in consecinta nu asculti nici de sinoadele ecumenice care au spus ca canoanele sf vasile cel mare sau ale sf ioan postitorul sau ale sf grigorie de nysa si ale altora sunt valabile la nivelul intregii ortodoxii ... nu ai vazut ca sinoadele ecumenice au hotarat sa ii anatemizeze si pe cei pe care sf vasile cel mare i-a dat anatemei ? ori sf vasile cel mare stii tu pe cine a anatemizat ...
|
Daca toti ortodocsii sunt ca tine,mi-e sila sa ma numesc ortodox.Tu ai facut din numele de ortodox o hula adusa Duhului Sfant.
|
Wow, cu cata incredere vorbesti dumneata de
Sfantul Duh... ??? ??? Tocmai tu adica... Dar cine stie, poate este amicul tau... :D :D ...Ati hotarat impreuna, la o bere poate, sau la o cafea, ca actul sexual inainte de Casatorie, nu este un pacat... :p :D :D :D ??? ???
Imi dau seama cu tristete, si imi pare rau ca suntem total neputinciosi noi, cei care au te-au atentionat ca gresesti!! sa te si lamureasca (si sa stii ca nu facem parte din nici un fel de tabere, majoritatea suntem pe cont propriu, pt ca este totusi un forum unde scriu si oameni cu ceva in cap, si de unde mai afli cate ceva util...),
de faptul ca acest pacat (cum ca
sexul inainte de Cununie este desfranare!)
nu a fost "stabilit" ca fiind pacat, este pur si simplu firescul lucrurilor, adica dupa Voia lui Dumnezeu, impotriva Caruia nu poate sta nimeni - si Caruia daca I-am implini Voia, am cunoaste rostul vietii noastre si fericirea pe care ne-o dorim cu totii, Bucuria adevarata... In nici un caz, nu stiu ce mistici sau preoti corupti insetati de stapanire si subjugare a mentalitatii oamenilor si control asupra maselor prostimii, nu au stabilit ei acest Adevar... Dar tu, esti mai degraba impotrivit nu stiu cui, in loc sa iti vezi cu adevarat de sufletul tau - pe care singur ti-l robesti pacatului pe care il justifici..?!! ??? ???
Domnul sa te lumineze si sa te aduca pe Calea Sa!!