View Single Post
Vechi 14.07.2008, 13:07:15
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

Nici eu nu cred ca tb sa dam multa importanta viselor, dar daca ne folosim de ele sa ne dam seama de patimile noastre, putem gasi unele idei utile, numai sa nu ne avantam prea tare... Cat despre visul lui achimovjan, nu vad decat niste semnificatii mistice, si cred ca nu gresesc daca le spun din propriul punct de vedere, pt ca s-ar putea sa fie reale... ???
Deci:
Faptul ca era intr-o biserica romana, adica mai mult catolica, dar in care se canta Sf Liturghie ortodoxa!! nu semnifica decat un singur lucru - si anume cel de care-si da seama oricine, adica BISERICA LUI HRISTOS ESTE CEA ORTODOXA, oricate rataciri si inselari ar accepta oamenii, justificate si "argumentate" la infinit...
Apoi, faptul ca a primit TRUPUL SI SANGELE MANTUITORULUI este un alt adevar, si anume ca ADEVARATELE SFINTE TAINE SI ROSTUL LOR!! SUNT TOT IN ORTODOXIE.
Si, ca o opinie personala, dar destul de logica, ar fi legata de amagirea fratelui nostru achimovjan, cum ca actul sexual inainte de casatorie nu este pacat.. :hmmm: Si anume pt faptul ca el a simtit o prezenta feminina care i-a dat Sf Impartasanie, pt asta, ar trebui sa se mai gandeasca daca nu cumva femeia, in conceptiile si "teologhiile" sale, ar merita un loc mai bun... adica intelegeti, nu doar ca obiect de satisfacere a placerilor barbatului... ??? ??? Sincer, ca femeie, simt repulsie pur si simplu fata de gandirea ta, achimovjane, cu toate "vrajelile" tale cum ca sloganul ar fi "make love, not sex"... Si nu m-am putut abtine din nefericire, sa nu simt repulsie si fata de persoanele cu o gandire ca a ta, mai mult sau mai putin teologi, care m-au abordat vreodata.. si pe care i-am indepartat rapid, uimindu-ma totodata cat de tristi erau saracii baieti ca nu gandesc ca ei... Spun din nefericire, pt ca ar trebui sa deosebim pacatul de pacatos, si sa ne rugam pt cei care sunt in pacat, sa-i ajute Maica Domnului sa-si vada patimile si neputintele, si cu ajutorul Domnului sa renunte la a iubi pacatul...
Reply With Quote