Wow, nu cred ca am rabdare ca citesc tot ce-ai zis, vsovi.. :p In general, am observat o anumita logica, si cam sunt de acord cu ce zici. Dar in sfarsit, am revenit pt ca nu voiam sa se inteleaga ca l-am osandit cu inversunare sau alte sentimente negative, pe achimovjan, care totusi ne numeste frati intru Hristos, dupa cum si noi il vedem la fel pe el... chiar daca poate lui ii este sila de noi... :D Dar nu se poate sa nu luam atitudine impotriva unor aberatii pe care le propovaduieste cu drag pe aici, pe un forum crestin-ortodox, care cel putin teoretic zic, si in principiu, este CRESTIN-ORTODOX!.. Ma intreb, din simpla curiozitate - adica fara intentie sa dau cu piatra si sa fiu eu hatra sa te fac pacatos sau mai stiu eu cum... - daca ai duhovnic, achimovjan..?? Si daca n-ai, e chiar curios cum de crezi ca te poti impartasi, in paralel cu detinerea si propovaduirea acestei teorii personale, a "nepacatului sexului inafara Cununiei"... :dontgetit: :dontgetit: :hmmm: Sau nu mai conteaza nici daca se ia Sf Imparasanie spre osanda noastra...?!! ??? ???
|