View Single Post
Vechi 14.07.2008, 15:52:03
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
vsovi imi pare rau dar de data asta ti-ai dat de tot arama pe fata si te-ai luat cu ereticii de mana si ai devenit ca si ei : eretic ... deci eu la km - ul de erezii pe care ai dorit sa ni-l transmiti nu iti dau decat un mic raspuns , acela pe care sfintii parinti ti l-au dat inaintea mea : sa fii anatema ... de acuma inainte daca te mai impartasesti fara sa te spovedesti de ereziile care le-ai spus mai sus spre osanda iti va fi ; asta nu ca zic eu , eu doar ti-am facut un bine : ti-am adus la cunostinta ... treaba ta ... frate , daca canoanele erau asa , discutabile cum ziceti voi ereticii , atunci nu mai erau insotite de cuvantul ANATEMA ; deci asa ca nu va suparati daca si eu v-am dat anatemei , caci singuri ati desconsiderat anatemele care au fost date cu mult inaintea nasterii mele ; deci odata ce ati desconsiderat si ati calcat in picioare anatemele sfintilor parinti , atunci nu va tulburati de ale mele , caci eu sunt insignifiant fata de sfintii parinti ...
apropo , stiati ca exista un canon care zice : anatema celui ce nu zice anatema ... de aceea eu nu imi pot permite sa nu va aduc la cunostinta acest adevar din punctul de vedere al sfintilor parinti : vsovi si achimovjan sunt anatema de la biserica lui Hristos ...
bine ca te-ai facut catoliqq... asha faceau shi ei :)

dar ma rog frumos ce erezii ai descoperit in ce am zis eu? ca am scris mult shi dumneata n-ai intzeles nimic? poi nu-i de nici o mirare ca dumneata nici nu shtii sa pricepi canoanele darmite atunci ce scriu colegii de forum... dar cum nu-tzi place tzie ce zic altzii cum scozti anatema din palarie...

dumneata shtii ca a socoti dumneata pacatele altora folosindu-te de canoane inseamna sa te pui in locul lui Hristos shi sa judeci? shtii ca asha face antihrist in biserica aia impunatoate shi splendida?

canoanele sunt pentru duhovnic sa se orienteze dupa ele cand ii da canon de pocaintza celui ce vine la el sa se indrepte shi sa se marturiseasca... ce faci dumneata este osandire! deci canoniada ca nu te-ai lecuit de aceasta meteahna... cum ceva nu e conform cu canoanele cum sari la anatemizat... poi tzi-am spus ca daca ai fi priceput sfintele canoane, ai fi priceput shi ce am scris eu, dar dumneata nu potzi pricepe de frica sa nu cumva sa nu continui sa fii fariseu ca daca nu eshti ca shi ceilaltzi farisei te apuca frica... shi de frica tragi sirena gLumii...

domnule, sarmane... dar totushi ce erezii ai gasit in ce am scris eu? ca sunt shi eu curios... ia mai citeshte odata shi da-mi exemple ce ai priceput... ca sunt shi eu curios daca am mintzit sau am strecurat ceva inovatzii?

dar dumneata eshti pierdut rau shi am impresia ca achimovjean bine te-a ginit, el sarmanul e doar naluciferizat shi e naiv crezand in papistashi shi sectantzi ca shi cum i-ar fi fratzi... dar dumneata te crezi un fel de judecator pe baza de canoane... impartzind anateme... ca ce scriu altzii nu sunt scrieri conforme cu canoanele... poi are cineva pretentzia ca rescrie canoanele? vad ca dumneata ne corectezi scrierile dupa canoane... sa fii domnule sanatos, dar nu pricepi ca socoteala asta ne-o va cere eventual Hristos? Dumneata eshti prin ceea ce faci exact ca shi fariseii, ca aia luau la rost toata ziua pe fiecare dupa respectarea legii, ei nu o tzineau iar pe altzii ii treceau prin sita...

Eu am scris corect ce am scris dar dumneata nu potzi citi ca nu vezi de barna canonica pe care o ai in ochi, dar chiar te rog sa imi explici dupa canoane ce crezi dumneata ca am scris eu eretic de m-ai shi scos dumneata din biserica... ce? da exemple shi spune unde am greshit ca asha cum pricepi dumneata mi-e clar ca ai intzeles complet ce ai vrut dumneata pentru ca iar am incercat sa tzin piept canoniadei transformata in inchizitzie pe care o practici mai nou... :dontgetit:

32x???:(:(

92x???:(:( (sa nu ridici...)
Reply With Quote