View Single Post
Vechi 14.07.2008, 16:16:55
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
voi aveti confuzii grave si nu aveti simtire ortodoxa : numiti taina nuntii lege omeneasca sau mai jos ati numit-o lege lumeasca ( ca si cum taina nuntii se rezuma numai la cununia civila sau ca si cum taina nuntii de la biserica este tot ca o cununie civila ; vai de voi ! ) ... mare erezie este asta ... habar nu aveti ce inseamna SFANTA TAINA ... acuma ma dumiresc eu de ce o tot dati voi atata cu deasa impartasanie , caci nu va duceti la impartasire ca si cum ati lua cu simtire duhovniceasca infricosatoarul trup si scumpul sange al Domnului , ci ca si cum v-ati duce la o datorie exterioara fata de nu stiu ce legi omenesti ale mintii voastre care dupa inchipuirea voastra bolnava v-ar aduce nu stiu ce imbunatatire a vietii voastre ... nu aveti nici o simtire duhovniceasca reala ci numai imitatii exterioare de ochii lumii si mandrie cat incape ... treaba voastra , eu v-am dat anatemei ...
brrr ce de minciuni naluciferizate... :angry: tu mai vezi de roshul ala care itzi incetzosheaza privirea... unde e limpezimea aia de care ne vorbeshte duhovnicul... nu-mi atribui mie ce pricepi dumneata stramband intzelesurile... caci ce pricepi dumneata aia e al tau... iar daca ochiul tau care este lumina trupului este intuneric atunci cu atat mai mult intunericul din tine te va inghitzi... deci nu citi ca inchizitzia ca nu e frumos... caci iata ca eshti piliqq catolic al inchizitziei ortodoxe... cine te-a inaltzat la gradul asta de mare inchizitor shef? oricum, nu m-am suparat ca m-ai scos afara... ca asha au procedat shi cu proorocii shi cu sfiintzii dintotdeauna, nu ma cred vre-un trimis ci doar constat acelashi narav shi atunci nu a zis bine achimovjan ca vai de noi ortodocshii... deci nu m-am suparat shi nu ma sperii de indreptarile dumitale caci vad ca sarmanul de tine eshti complet surpat de stilishtii care te-au distrus complet punandu-te shef control cu canonul... nu ma supar shi te plang, ca tzi-am spus ca m-am bucurat ca te-ai intors la BOR shi chiar daca acum ma dai dumneata afara nu ma supar ca doar eu shtiu ce am spus shi cum am socotit cununia... shi cum o socotesc shi ce am scris despre ea... dumneata in schimb ai vazut tzantzari shi ai crezut ca-s armasari... poi sigur ca da ca doar nu cunoshti inima omului dar itzi place sa pricepi ce vrei dumneata din ce scrie altcineva ca sa ai ce combate in numele canoanelor shi astfel sa pari un erou in ochii tai... domnule, lupta-te cu tine sa nu mai ascultzi de duhul rau din vazduh, mare arhicon ce te indeamna la canoniada inchizitoriala... nu vezi cum se distreaza de tine? dar eu ma intristezi ca nu vezi ce ar trebui sa vezi ci invartoshezi shi intinzi ce scriu altzii ca sa ai ce indrepta... nu mai indrepta ca habar n-ai ce faci... intai citeshte ce a scris shi abea apoi pricepe shi apoi incearca sa taci shi sa nu il iei cu canonul... apoi iar taci shi nu sari ca ars ca altceva au scris sfintzii parintzi... ca nu asha il iei la rost shi il mustri pe aproape, NU ASA!!!... caci asha il nedreptatzeshti shi atunci va fi vai de tine caci nu te-a chemat nimeni sa indreptzi pe altul dupa strambatatea ce ai descoperit-o tu in mintea ta interpretand aiurea ce a zis altul... deci canonul il faci tu iar cel ce tzi l-a dat Hristos sa-tzi urmeze pe ala il indreptzi cu canonul cand se marturiseshte ca sa-l tamaduieshti... ce practici dumneata pe forum dintr-o prefacuta grija de canoane shi o falas alarma este glasul de sirena al gLumii pe care o faci atenta la tine ca sa-tzi ofere slava... nimic altceva... iar dracul fireshte ca rade daca a facut cearta shi suparare intre creshtini... Dar sa shtii ca te-am iertat shi te rog sa ma iertzi shi tu shi sa ma indreptzi shi pe maideparte, deci nu ma supar ca vrei sa ma indreptzi... shi sa-mi aratzi ereziile ca precis is plin asha cum bine constatzi shi imi pare rau ca te supar cu pacatoshenia shi neascultarea mea... deci itzi cer iertare pentru toata netrebnicia... ca sunt full de ea... 78x???:(:(
Reply With Quote