View Single Post
Vechi 14.07.2008, 17:39:34
emanuel2007
Guest

Implicit

dmnle , eu cu eretici ca vsovi si achimovjan nu am nici o legatura ... voi stiti ce inseamna anatema ? de cate ori trebuie sa rapet ca pentru mine sunteti anatema amandoi ... de ce nu sunteti voi linistiti si sa acceptati asta ? pentru ca va zgandare cel rau , si pentru ca nu aveti liniste ci doriti sa va legati de ortodocsi si de sf parinti ... apoi eu va previn : aveti de grija amandoi sa nu va indraciti , caci hulitorii de cele sfinte asta patesc de multe ori ... repet : aveti de grija amandoi sa nu intre dracul in voi si sa nu ramaneti niste posedati de diavol si indraciti si sa va chinuiti ani de zile sau toata viata sa scapati de el ... eu v-am spus ...
caci daca v-ati duce frumusel pe forumuri neortodoxe unde se rade de sf parinti nu vi s-ar intampla nimic , insa daca veniti aici si va luati de sfinti si de cele sfinte din biserica si le calcati in picioare in fata ortodocsilor care va citesc hulele , nu m-as mira sa intre dracul in voi si sa deveniti indraciti ... aveti de grija sa nu va dea diavolul vise si vedenii cum face el cu astfel de inselati si mandri ...
Reply With Quote