View Single Post
Vechi 14.07.2008, 19:17:15
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
vsovi , iti spun sincer : nu ti-am mai citit decat primele 6 randuri , iar la al saselea m-am oprit caci mi-am dat seama ca degeaba mai citesc , ca nu are rost ... esti anatema si atata ... ce mare balci ... esti anatema ... nu intelegi ? ... ce tot tragi atata de mine sa nu te mai dau ? NU , sa fii anatema ! spui erezii si apoi vii si minti ca nu ai spus , cand se vede de la o posta ca ai spus ... eu nu mai am rabdare sa iti citesc raspunsurile caci nici carti budiste nu am obiceiul sa citesc ... las-o balta ... pentru mine ramai anatema si gata ... iar la judecata ai sa vezi tu cine a avut dreptate si cine nu ... asa ca , incheiem discutia ca nu are rost sa tot vii cu scuze de astea ...
tu crezi ca vreau sa-tzi retragi anatemele domniei tale? poi sa fi sanatos da-le la fiecare, imparte linishtit pe ele...

is anatema... ce e aia pentru tine? ce pricepi tu ca sunt eu anatema? poi nu tzi-am mai spus ca asha cum procedezi dumneata e ca shi cum te-ai osandi singur...

priveshte-ma cat vrei ca si pe o anatema, da-mi anatem cat pofteshti... brrr ce m-am speriat... dar tu scrie mare ca m-ai dat anatemei, shi spune la totzi ce grozav ai fost... ???:(:(

mai mai sarmanul de tine... shi spune-mi cum este in pozitzia aia din frunte shi din dreapta? nu te apuca frigul scrashnirii dintzilor... da-te jos cat mai ai vreme... 76x???:(:(

hai ca te-am lasat ca vad ca eshti obosit dar la a da anateme vad ca nu ai obosit... poi cum potzi da anatemei pe cineva pe care nici nu-l citeshti? nu cumva din osandire fara judecata... ai de grija mai frate... ca am obosit shi eu cu tine shi am sa te ignor ca mai mult nu am ce sa-tzi spun... ce simtzi cand dai anatemi pe cineva? nu ca e ca shi cum ai facut o fapta buna? nu ca shi cum eshti mai multzumit? ei bine astea sunt simtzirile inshelarii complete...
shi itzi dau citate de la Parintele pr Arsenie Boca sa-tzi revii, ca poate de el o sa ascultzi:

* "În mintea strâmba si lucrul drept se strâmba";
* "Cea mai lunga cale este calea care duce de la urechi la inima";
* "Un suflet trist este cu luminile stinse";
* "Bobul lui se preschimba în taciune, iar el se crede grâu nedreptatit";
Reply With Quote