Subiect: Daca...?
View Single Post
Vechi 12.11.2006, 17:32:22
najhat najhat is offline
Member

Data înregistrării: 22.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Bin_Adem
Oh...imi pare rau, doamna najhat...m-am luat cu raspunsul la "acuzatii"...
Sincer, eu am inteles ca dumneavoastra nu aveti probleme in mediul acela, dar fetita dvs sufera din cauza altora...
Nu cred ca este pacat sa te convertesti la o religie monoteista, care accepta pe Iisus si pe Dumnezeu, si Scripturile, si pacea, si toleranta(dumneavoastra stiti mai bine), si mila si indurare.Poate va aduceti aminte, de pe vremea cand locuiati in Romania, de vestimentatia maicilor de la manastiri...nu este asemanator cu vesmantul islamic, aproape identic?
Oricum, as sugera sa va rugati lui Dumnezeu, caci El este Atoateputernic, si fetita dumneavoastra lui Allah,impreuna, si asa sa gasiti punctul comun, convingand-o ca nu sunteti pagana, si ca o sprijiniti, asa cum sunteti, crestina.Mama tot mama ramane...
Dumnezeu sa ne ajute pe toti !
Multumesc ptr.sfatul dat,il practic de ani indelungati.Eu ma rog la Domnul Iisus si Maica Lui si copiii mei se roaga lui Allah de 5 ori pe zi si postesc Ramadanul de la varsta de 6ani fara sa fie obligati de cineva.Adevarat ca mama ramane mama indifferent de religia ei.Discutia aceasta am avut-o si cu cea mica si au discutat si surorile cele mari cu ea[21,16ani] si fratele ei[20ani] si bineinteles rolul tatalui a avut un mare efect asupra ei explicandu-i ca daca mama ei ar fi fost pagana,el nu s-ar fi casatorit cu mine si despre felul cum i-am educat frumos si multe alte lucruri,si m-ai ales de ce gresesc unii oameni si ne declara pagani[kafirini]-Dumnnezeu sa-i ierte si sa ne ajute pe toti sa traim in pace ca mare este mila Lui!
Reply With Quote