View Single Post
Vechi 15.07.2008, 10:10:19
dragomirna dragomirna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.12.2007
Implicit

:hmmm: Frate emanuel2007, dumneata ai o problema, si e GRAV!!! ??? ??? ???
Dar cine te crezi dumneata, iluminatul iluminatilor sa dai pe toti anatemei ca nu stiu ce erezii se fac pe aici si se pun la cale vezi-Doamne nu stiu ce comploturi impotriva credintei propovaduite de Apostoli sau a Mantuitorului...?? :hmmm: Mai dar tu ce esti, purtator de cuvant la Imparatia Cerurilor!!! De-ti permiti sa vorbesti in numele atator Sfinti Parinti si Sinoade!!! Matale nu vezi ca esti pe dinafara complet!!!!!!
PE MINE M-AI ACUZAT, IN RAVNA DUMITALE PT ADEVAR - VEZI DOAMNE!! - CA AM FACUT NU STIU CE EREZII, DAR DUPA CE M-AI CITIT SI PE MINE PRINTRE RANDURI, DIN CAUZA SPUMELOR LA GURA, CRED SI EU CA II VEZI PE TOTI DE PE AICI ERETICI!!!!! DAR VAD CA DE FAPT MATALE II CITESTI PE TOTI PRINTRE RANDURI SI II FACI ERETICI FARA ABSOLUT VREO DOVADA REALA!!!! FRATELE NOSTRU, MERGI LA UN CONSULT PSIHIATRIC!!! SI NU MAI DISCREDITA OAMENII PE AICI IN VIRTUTEA INTELEPCIUNII SI INDUMNEZEIRII DUMITALE!!! :hmmm: :hmmm:
Ravna asta sa o arati cand om fi prigoniti cu totii, atunci sa te arati mare aparator al credintei, mai frate!!! Aici faci pe vitezomanul, si esti ridicol... :hmmm: :|
Nu-ti mai pierde timpul cu noi ereticii, draga frate!!! Suntem caz pierdut pt matale, asta e!!! :D :D
??? ??? ???
Reply With Quote