Emanuel,oameni ca tine au facut posibile toate grozaviile inchizitiei spaniole,si ma cutremur sa vad ca inca mai pot exista firi animalice si neinduratoare sub pretextul credintei.Ma ingrozesc de atitudinea si de usurinta cu care iti indemni semenii si-i doresti spre iad,usurinta cu care te faci frate cu anatema,de cat de mult iti place sa-l pomenesti.Mi-e teama si sper ca sa ramai doar virtual,caci n-as indrazni sa-ti stau in mod fizic,in calea neindurarii tale fanatice si fara de rationament.
Daca tu crezi ca-L sustii intr-adevar pe Dumnezeu,atunci renunta de buna voie la acest forum,fiindca nu-ti este de folos sa te vrajmasesti cu oricine iti apare in cale,si nici sa faci atata razboi pentru o presupusa credinta.Mai bine ramaneai acolo la manastire,sau du-te baiete in pustie,caci esti un pericol public si nu cred ca meriti sa umbli asa slobod printre oameni,nu de alta,dar umbli mereu cu satana ta pe buze si in inima,iar restul sunt doar teorii.Oi fi avand tu credinta,dar chiar nu vezi ceea ce ai devenit???!!!
N-am nevoie de raspuns...il stiu,iar tu fii cu cine-ti place mai mult,dar lasa niste oameni simpli si neimpatimiti de atata duh rau ca tine,in pace.
|