View Single Post
Vechi 15.07.2008, 17:48:10
sofiaiuga's Avatar
sofiaiuga sofiaiuga is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.02.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de achimovjan
Citat:
În prealabil postat de sofiaiuga
nu exista PADURE FARA USCATURI ,dar vai de aceia la care exista numai uscaturi!Acestia au sufletul negru si nu pot sa vada in jurul lor decit rele ,numai rele si nimica bun ,asa dupa cum le e sufletul .Deci te intreb-cum e sufletul tau??achimovjan?? il cunosti dupa cum vezi toate in juriul tau ,negru dc toate le vezi in negru si dc e alb ,linistit toate le vezi in roz.
Ce legatura are ce-am scris eu,cu problema uscaturilor,a sufletului meu negru.Nu prea inteleg.Eu am zis,ca,asa cum evreii se considerau popor ales,si au ajuns sa-l rastigneasca pe Mantuitorul,asa si noi,ortodocsii,ne batem cu caramida in piept ca pastram dreapta credinta,dar daca urmarim numai canoane si sinoade locale si paralocale,si nu avem dragoste de semenii nostrii,smerenie,intelegre,toleranta,o sa ne uitam cum altii,de la apus si rasarit,"vor veni si vor sedea la Masa cu Avraam,Isaac si Iacov"
ceea ce spui tu se va intimpla ,de aceea am zis ca nu exista padure fara uscaturi ,caci ma refer la ortodocsi; caci tu te uiti numai la uscaturile din ortodoxie ,dar ia citeste te rog si ce spun sfintii parinti prin care a lucrat DUHUL SFINT .NOI ortodocsii STIM ca cei care nu asculta de Sfintii Parinti STAU IMPOTRIVA DUHULUI SFINT ,pacat pe care a spus Dumnezeu ca e singurul pe care nu il va ierta.Am inteles ca la ultima rugaciune facuta la sfirsitul saptaminii de rugaciune ecumenista ,citita in Caterala PATRIARHALA, a reiesit cu totul altceva decit se dorea ,caci se dorea sa nu fie nimeni suparat si ofensat si s-a ales o rugaciune ,..dar Dumnezeu a vrut sa iasa altceva si s-a citit pasajul urmator:VOI CEI TARI LA CERBICE CARE PURUREA STATI IMPOTRIVA DUHULI SFINT...
CA SI EMANUEL TE SITUEZI ,JUDECIND pe cei cu multe defecte si pacate din tre ortodocsi,SI TRAGI CONCLUZII FALSE asupra INTREGII ORTODOXII!! Cum iti permiti sa nu iei in considerare ce spun SFINTII PARINTI!CACI TOT CE AU SCRIS EI ESTE PT O CREDINTA MINTUITOARE,CARE SA MINTUIASCA SUFLETELE ,iar nu vorbe in vint! Iti recomand chiar dc nu esti ortodox sa citesti ce spun sfintii parinti ,citind pe siteul CEL MAI BUN ORTODOX ,care este Razboi intru Cuvint.:thumbsup: ,
Reply With Quote