View Single Post
Vechi 15.07.2008, 18:09:11
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de emanuel2007
mai ereticule , sf parinti au fost pacatosi si eu sunt mai rau decat toti , dar ei nu au fost eretici asa ca tine ...
asa ca oi vedea tu ce ai sa faci cu ei , cand te-or lua la judecata ...
tzi-am aratat cu argumente ca tu te hraneshti cu erezia deci cine manaca din ea ala e... asha ca nu pacaleshti shi nu ma sperii facandu-ma mereu eretic ca sa se lipeasca eticheta asha cum ii invatza pe stilishti la shcolile kgbiste de manipulare a celor naivi... repeta cat vrei ca nu caut slava de la oameni shi n-ai decat sa le raneshti conshtiintza cu minciunile shi manipularile tale...

tzi-am zis ca nu-s eretic shi tzi-am demonstrat prin argumente mereu ca tu eshti!

dar eu nu afirm despre tine ca ai fi eretic ci ca eshti asha cum te-a lasat Dumnezeu... deci ii multzumesc lui Dumnezeu ca m-a pricopsit cu tine pe capul meu...

sigur ca sfintzii parintzi nu au fost eretici ca shi mine, ca n-au fost eretici deloc, dar nici eu nu sunt eretic... decat ca ma faci dumneata asha lucru acesta dovedeshte ca tu eshti eretic shi apostat... caci eu tzi-am demonstrat mereu ca tu te insheli complet chiar daca sfintzii parintzi nu s-au inshelat inschimb tu te insheli tocmai pentru ca ai impresia ca nu te insheli shi ca eshti asemenea lor facand mereu ce ei n-au facut shi afirmand mereu ca asha trebuie sa faci, ca asha au procedat ei... facand pe ceilaltzi ortodocshi eretici... ei au luptat cu ereziile shi le-au aratat pe fatza far sa acuze pe nimeni asha cum facu dumneata, ei au cautat sa nu raneasca pe nimeni caci Buna Credintza Ortodoxa este spre Mantuire, pe cand dumneata ai luat examplul sfantului Nicolae care a palmuit pe Arie... poi cum o sa-l shtii dumneata descoperi pe Arie din moment ce fiecare ce te combate cu ceva il vezi ca pe Arie... shi il palmuieshti... shi nici macar nu te combate nimeni ci singur itzi gaseshti invartoseli shi mintzind itzi gaseshti ceva de indreptat... ca nu itzi are baiul nimeni, dar am impresia ca asha se face valva shi asha se atrage atentzia asupra sa... facand circ, facand parada, facand canoniada ce se lasa cu anatemizari, eretizari shi apostazii date de sfintzii parintzi pe vremuri iar astazi de Rafael... shi asha cum sfintzii i-au anatemizat pe necredincioshi asha shi Rafael face ascultare de sfintzi, anatemizand pe cine ii iese in cale, adica pe cine se pune sa-i rastalmaceasca scrierile dupa mintea lui shi daca nu pricepi bine shi ai anatemizat greshit, nu tzi-a frica cum ca respectiva anatema se va intoarce asupra ta shi tu o vei purta? ca asha zice la canon, daca ridici marturie mincinoasa shi invinovatzitul se dovedeshte a fi cinstit, atunci parashul trebuie sa suporte toata pedeapsa chiar daca nimeni n-a fost vinovat... asha scrie la canon... deci iata ca te-ai desfranat cu anatemizarile ca sa ridiculizezi shi sa minimizezi anatemele date de sfintzii parintzi... ca sa li se para altora ridicule shi sa le pierzi dragostea shi ascultarea de canoane... ca altfel ce sa fi vrut duhul rau care te manipuleaza? decat sa-shi bata joc de sfintzi shi pe noi sa ne arate nishte bolnavi la cap shi ortodocshii o ceata bolnava de certaretzi shi hulitori...

deci cred ca am greshit shi ca tzi-am dat apa la moara...

mai departe esti pe cont propriu shi de rushine fa-te singur... eu ma opresc... sper ca nu prea tarziu...

Dumnezeu sa ne ierte pe totzi! :)
Reply With Quote